mei 25, 2022 | 2 min

Daphne over innoveren voor de afdracht van de toekomst

Daphne Henning
Head of Transformation & Innovation

“Innoveren voor de afdracht van de toekomst”. In dit artikel van Daphne Henning maak je kennis met het Ondernemerslab van Nederlandse Loterij. De plek waar innovaties worden bedacht, getest en gerealiseerd.
Nederlandse Loterij heeft een Ondernemerslab. In het Ondernemerslab bedenken, testen en realiseren we innovaties die bijdragen aan de afdracht van de toekomst.

 

Alles wat je aandacht geeft groeit
Over 2021 hebben we een recordbedrag van 188 miljoen euro afgedragen aan de sport, achttien goede doelen en de samenleving. Het is een cliché, maar alles wat je aandacht geeft groeit. Dat is ook wat wij met de afdracht willen. En dat vereist ondernemerschap.

“Het enige wat we vragen is verbeeldingskracht.”

Daphne Henning
Head of Transformation & Innovation

 

Ondernemerslab is smeltkroes van creativiteit
Zo’n innovatieproces moet je organiseren omdat verandering niet vanzelf gaat. Ons Ondernemerslab is daarom een smeltkroes van creativiteit. Een diverse groep collega’s uit verschillende afdelingen en organisaties draait mee in onze innovatieprojecten. Denk hierbij aan het testen van nieuwe technologieën, ontwikkelen van nieuwe spelconcepten en open innovatie met startups en scale-ups.

Kennis brengt je van A naar B, maar je verbeeldingskracht kent geen grenzen en brengt je veel verder. Want ook al heb je de speld in de hooiberg gevonden… wie zegt dat die speld de enige was? 😉

Verhalen

Teamspelers
aan het woord

Alle unieke talenten van onze collega’s komen samen in diverse teams. Zo werken we met elkaar aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Ben jij benieuwd wie er in jouw team zit?

Lees onze verhalen
Dries over zijn ontwikkeling bij Nederlandse Loterij

Dries over zijn ontwikkeling bij Nederlandse Loterij

Leer ons nog beter kennen