februari 2, 2023 | 3 min

Werken bij Nederlandse Loterij als topsporter

Lisa Lejeune
Social Marketeer

‘Een stage bij Nederlandse Loterij betekent een kijkje in de keuken bij een van de grootste sportsponsors van Nederland’, vertelt Lisa Lejeune, voormalig stagiair bij Nederlandse Loterij. Inmiddels werkt zij als Social Marketeer bij Nederlandse Loterij en is zij daarnaast ook nog eens een topsporter. Benieuwd hoe zij dit weet te combineren?

Lisa is naast haar carrière bij Nederlandse Loterij hockeyster bij Hoofdklasseteam HGC. Ze laat zien dat topsport goed te combineren is met een maatschappelijke carrière. ‘Het helpt wel dat Nederlandse Loterij zo meedenkt. Ik krijg altijd de vrijheid om mijn eigen planning te maken, omdat ik regelmatig overdag train of soms een week op trainingsstage ben. Nederlandse Loterij vertrouwt mij in het maken van verantwoordelijke keuzes, waardoor ik dit kan blijven doen. Ik maak altijd een goede en duidelijke planning met mijn collega’s, zowel tijdens mijn stage als nu ik vast in dienst ben.’

“ Tijdens mijn stage bij Nederlandse Loterij
kreeg ik een kijkje in de keuken bij een van de grootste sportsponsors van Nederland. Als topsporter vind ik dat natuurlijk super gaaf”

Lisa Lejeune
Social Marketeer

 

Maatschappelijke carrière
Op de sponsorafdeling, waar Lisa stage liep, gebeurt heel veel. Zo werd Nederlandse Loterij tijdens haar stage hoofdsponsor van TeamNL. ‘Sport en commercie, maar vooral de combinatie van deze werelden, vind ik al lang erg interessant. Daarom koos ik er voor om aan de Johan Cruyff Academy te studeren. Hier kon ik mij blijven ontwikkelen als topsporter en tegelijkertijd ook aan mijn maatschappelijke carrière beginnen.’

‘De komende jaren hoop ik veel te leren en te groeien tot een goede Social Media Marketeer. Ik ben vooral heel enthousiast om nieuwe dingen te ontdekken met de hulp van mijn collega’s. Zij hebben vaak al jaren ervaring en kunnen mij hier optimaal in begeleiden’, aldus de kersverse afgestudeerde.

Verhalen

Teamspelers aan het woord

Alle unieke talenten van onze collega’s komen samen in diverse teams. Zo werken we met elkaar aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. 
Ben jij benieuwd wie in jouw team zit?

Lees onze verhalen
Dries over zijn ontwikkeling bij Nederlandse Loterij

Dries over zijn ontwikkeling bij Nederlandse Loterij

Leer ons nog beter kennen