Innovatie, staf en projecten

Kleine teams, grote projecten

Vanuit het team Innovatie, Staf en Projecten houden we ons bezig met Strategie, Audit & Risk, HR en Strategic Projects & Business Transformation. Laat je vooral niet misleiden door de kleine omvang van de teams. De projecten die hier voorbijkomen zijn namelijk groot en raken de gehele organisatie.  Versterk je een van de teams? Dan is er aan eigen verantwoordelijkheid geen gebrek.

Bekijk alle innovatie, staf & projecten vacatures

Waarom we dit doen

Wist jij dat Nederlandse Loterij ooit is opgericht als fundraising-organisatie voor de Nederlandse sport en goede doelen? Het is onze purpose om een bijdrage te leveren aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Vanuit onze teams doen we dat op verschillende manieren. Door het realiseren van duurzame groei van Nederlandse Loterij. Maar ook door het creëren van een werkomgeving waar plezier, passie en mogelijkheden voorop staan.

Met wie je dit gaat doen

Ons team bestaat uit 22 collega’s die zich bezighouden met uiteenlopende en vaak complexe projecten. Wat onze verschillende afdelingen gemeen hebben? Onze werkzaamheden raken de hele organisatie.

Strategie

down

De richting die we als organisatie opgaan? Die wordt voor een groot deel bepaald door de afdeling Strategie. Dit doen we door continu op de hoogte te blijven van de behoeften van onze klanten en stakeholders. We houden zicht op concurrentie en zijn de aanjager van strategische veranderingen, waardoor het ons lukt om koploper te blijven in de markt waarin we ons bevinden. Aan ons de taak om te zorgen dat we sturen op lange termijndoelstellingen, zodat we de duurzame groei van Nederlandse Loterij veiligstellen.

Audit, Risk & Security

down

Ons team van 6 talenten verdeelt z’n aandacht over de aandachtsgebieden Audit, Risk & Security. Door alles op alles te zetten leveren we een waardevolle bijdrage aan de doelstellingen en risicobeheersing. Ons motto: ‘elke dag weer een beetje beter’.

HR

down

We willen niet alleen een positieve impact maken voor onze spelers en de maatschappij. Maar natuurlijk óók voor onze collega’s. Daarom staan bij ons werkplezier, passie en het bieden van nieuwe mogelijkheden voorop. Hoe we dit doen? Met een divers team van 9 collega’s realiseren we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden binnen een veilige en transparantie werkomgeving waar iedereen welkom is en meetelt. Onze maatschappelijke betrokkenheid is groot, net als de ruimte die er is voor persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privébalans.

Strategic Projects & Business Transformation

down

Deze afdeling bestaat uit 2 subafdelingen, PMO en Business Change Management.

Binnen PMO is het onze missie om alle disciplines (mensen, processen, instrumenten en technologie) op een professionele, gestructureerde en pragmatische manier samen te brengen. Daarbij werken we LEAN en adaptief, wat ons een hoge mate van wendbaarheid geeft. Dit realiseren we met een team van 5 collega’s.

Binnen de afdeling Business Change Management werken we met 2 collega’s aan het samenbrengen van alle Change disciplines. Ook hier werken we LEAN en adaptief om zo de strategische doelen van de organisatie te behalen via projecten en programma’s.

“Nederlandse Loterij investeert in je ontwikkeling en geeft je de kans om snel stappen te maken in je carrière.”

Iris Prummel, HR Business Partner
werkt sinds 2019 bij Nederlandse Loterij

Goed werkgeverschap

Nederlandse Loterij heeft het World-class Workplace label 2022 behaald, een bevestiging van ons goede werkgeverschap. Daar zijn we trots op. Trots omdat World-class Workplace een eerlijk keurmerk is en 100% gebaseerd op de mening van medewerkers. Met een bovengemiddelde score hebben onze collega’s aangegeven dat zij Nederlandse Loterij als een goede werkgever ervaren.

Verhalen

Teamspelers
aan het woord

Alle unieke talenten van onze collega’s komen samen in diverse teams. Zo werken we met elkaar aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland.
Ben jij benieuwd wie er in jouw team zit?

Lees onze verhalen
Podcast 'Samen Winnen' | Verken onze wereld van Responsible Gaming

Podcast 'Samen Winnen' | Verken onze wereld van Responsible Gaming

Leer ons nog beter kennen