mei 6, 2022 | 5 min

Tim over werken bij Nederlandse Loterij: never a dull moment

Tim van Dijk
Campaign Manager Krasloten & Lucky Day

Tim van Dijk – Campaign Manager Krasloten & Lucky Day bij Nederlandse Loterij vertelt hoe werken bij Nederlandse Loterij is en welke kansen hij heeft gehad en krijgt.

Ik was 3 jaar werkzaam als store manager binnen Retail toen ik het roer heb omgegooid. Ik wilde iets anders doen. Wat precies wist ik niet maar wel iets binnen marketing. Ik heb mijn baan opgezegd en ben terug de schoolbanken ingegaan, met als doel om na het behalen van mijn diploma Communicatie & Digital Media aan Tilburg University een andere richting op te gaan.

Die kans heb ik gekregen bij Nederlandse Loterij, waar ik sinds mei 2019 werkzaam ben. In drie jaar ben ik gegroeid van marketeer naar manager en heb ik al voor 3 mooie spelmerken mogen werken zoals Lotto, Lucky Day en momenteel voor Krasloten. Ik heb de tijd en ruimte gekregen om mijzelf te ontwikkelen tot waar ik nu ben. Mede dankzij de open werksfeer en kennis en ervaringen van collega’s van andere spelmerken. Voor mij zijn uitdagingen en werksfeer twee belangrijke pijlers die moeten kloppen. En dat is zeker het geval; never a dull moment. Want, bij Nederlandse Loterij zijn we één groot team. Er is veel kennis binnen de organisatie en collega’s delen deze graag met je.

“Eén team één taak kun je wel zeggen. We willen elkaar allemaal verder helpen en samen gaan we voor het beste resultaat.”

Tim van Dijk
Campaign Manager Krasloten & Lucky Day

 

En je leert niet alleen van binnen de organisatie. Je krijgt, als werknemer, ook de kans om trainingen of een opleiding te volgen. Omdat we het merk Krasloten opnieuw gingen positioneren en er een nieuwe merkstrategie ontwikkeld moest worden heb ik vorig jaar de training ‘Strategische Marketing’ gevolgd. Dit jaar begin ik aan het programma ‘Strategisch Marketing Management’ aan Nyenrode om focus aan te brengen en meer impact te maken. Dit geeft mij de kans om even afstand te nemen en de genomen keuzes te reflecteren. Daarnaast geeft het mij goede inzichten in mijn ontwikkelmogelijkheden.

Kansen zijn er genoeg bij Nederlandse Loterij, je moet ze alleen grijpen.

Verhalen

Teamspelers aan het woord

Alle unieke talenten van onze collega’s komen samen in diverse teams. Zo werken we met elkaar aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Ben jij benieuwd wie er in jouw team zit?

Lees onze verhalen
Dries over zijn ontwikkeling bij Nederlandse Loterij

Dries over zijn ontwikkeling bij Nederlandse Loterij

Leer ons nog beter kennen