december 15, 2022 | 4 min

Wilde verhalen & Off-road parcours


Nieuwsgierig hoe het is om een traineeship te lopen bij Nederlandse Loterij? En, belangrijker nog: benieuwd op welke teamuitjes je kunt rekenen? Van ‘kletspot-waardige verhalen’ tot een avontuurlijke én modderige autorit vol met hobbels… Nieuwsgierig? Lees hier het verslag van ons teamuitje.

Op dinsdag 15 november stond het avontuurlijke traineeship-uitje op de planning waarbij alle managers en buddy’s waren uitgenodigd. De organisatie hiervan lag in handen van de trainees binnen Nederlandse Loterij. Het thema? Elkaar beter leren kennen én een stukje teambuilding. De dag werd op kantoor afgetrapt met een korte kennismakingsronde aangezien niet iedereen op dezelfde afdeling of hetzelfde merk werkzaam is. Door middel van een ‘kletspot’ (een pot gevuld met vragenkaartjes), kwamen de wildste verhalen naar boven.

“Een gezellige en geslaagd teamuitje”


 

Vervolgens was het tijd om koers te zetten richting Gouda waar wij ons door ‘Fundustry’ lieten onderdompelen in het avontuurlijke Nederland. We startten het avontuur met een potje Archery Tag (oftewel: boogschieten) waarbij er tussen twee teams is gestreden voor de felbegeerde titel ‘Robin Hood van Nederlandse Loterij’. Daarna was het tijd om te kijken wie als de ultieme daredevil uit de bus zou komen het off-road autorijden. Het parcours bestond uit diepe kuilen, hobbelige wegen en modderpoelen, waarbij de rij-skills flink van alle collega’s flink op de proef werd gesteld. Van afgebroken autobanden tot collega’s badend in angstzweet; it’s been a hell of a ride…

Tot slot vertrokken we naar het centrum van Gouda om de dag af te sluiten onder het genot van een hapje en drankje. Al met al een gezellige en geslaagd uitje!

Zou jij ook graag deel willen uitmaken van een sportieve organisatie, waar leuke uitjes tot de orde van de dag horen? Én denk jij dat je jouw skills goed kunt kwijt kunt in ons traineeship? Kijk dan snel op de traineeships pagina voor meer informatie. Ons traineeship start ieder jaar in september, aanmelden kan vanaf mei.

Verhalen

Teamspelers aan het woord

Alle unieke talenten van onze collega’s komen samen in diverse teams. Zo werken we met elkaar aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. 
Ben jij benieuwd wie in jouw team zit?

Lees onze verhalen
Ontdek hoe Jesper zijn dag eruitziet als Applicatiebeheerder

Ontdek hoe Jesper zijn dag eruitziet als Applicatiebeheerder

Leer ons nog beter kennen